lördag 31 juli 2010

Gamla ladan


Nu har jag äntligen fått ordning på bilden från gamla ladan som vi gjorde i ordning i Finland. Här har min mormor bakat bröd förr i tiden. Hålen för brödpinnarna finns kvar, häftigt tycker jag. Vi sprutmålade allting vitt, väggarna var helt svarta av sot innan. Nästa sommar kommer vi sätta in ett fönster, fixa fina sängar och vips har vi ett gästrum! Gillar tanken och minnerna av att min mormor stått här och bakat.

fredag 30 juli 2010

Gammal stol


Dagens tanke: Alla dagar är betydelsefulla

Visar en bild på en stol som jag hittade i min mormors gamla lada i Finland när vi var där för några veckor sedan. Gillar formen på den, har fått stärka upp den lite då den varit med ett tag och var lite väl ranglig. Jag kommer ihåg den från mina barndomssomrar i Finland då den fanns i min mormors hus. Nu står den i vårt vardagsrum och jag är kär i den! Skulle vara roligt att försöka sig på att göra likadana stolar själv och måla dem i olika färger. En ide´för hösten kanske? Lyktan brevid är från P&B Home som är en favoritbutik för mig.

måndag 26 juli 2010

Bröllop


Hemma igen efter ett härligt bröllop i Karlskrona. Kärleken är underbar och oändlig. Jag höll mitt första tal igår och var så nervös att jag med gråten i halsen med nöd och näppe klarade mig igenom talet, trots fusklappen, men jag gjorde det! Vi gifte oss förra året min man och jag efter 9 år tillsammans. Blev så klart nostalgisk igår och funderade hur det låg till med bröllopsnerverna för de blivande. Minns känslan så tydligt! Visar en bild från vårt bröllop som min duktiga vän Hanna Rössner tagit, tack kära du.

lördag 24 juli 2010

Packning pågår, bröllop i Karlskrona väntar! Har köpt min tredje klänning idag, fick panik i sista sekund och var tvungen att åka och byta klänning igen, men nu är jag nöjd. Ska bli riktigt kul att få gå på bröllop. Det är alltid så känslosamt och glädjefullt.Regnet öser ner och jag tycker att det är skönt. Har varit i Finland på semester och kommer visa bilder från vårt senaste renoveringsprojekt inom kort, en del av en gammal lada är omgjord och blev överraskande bra. Ser framemot att få sova där nästa sommar. Ha en skön kväll alla!