tisdag 25 oktober 2011

Resa

Hej alla,
Imorgon ska jag åka till Trollhättan på inredningsjobb för P&B Home med bästaste Hanna Rössner. Ska bli roligt och det är alltid så inspirerande att se hur Hanna trollar med sin kamera. Slutresultatet är alltid magiskt vackra bilder. Ser framemot några dagars inspiration i härliga inredningsmiljöer.

(foto P&B Home)

torsdag 20 oktober 2011

Händelserikt

Har ni sett Woody Allens senaste film "Midnatt i Paris"? Om inte, gå och se den. Den är så där härligt snurrig som bara hans filmer kan vara. Just nu känns mina senaste veckor som en sektion i hans filmer, det händer så mycket konstiga saker och jag är i sammanhang och träffar människor jag aldrig trodde jag skulle träffa. Igår tex jobbade jag i en inredningsbutik i Stockholm som jag bara spontanbesökte häromdagen och började prata med ägaren. Igår stod jag där och målade väggar och hyllplan, kul! Ja, vad ska man säga? Livet går framåt och nya dörrar öppnar sig!

tisdag 18 oktober 2011

Regn och rusk

Vilket väder det är ute, höstrusk! Jag sitter inne med dofljus, en kopp kaffe, Lantliv och nyköpta pepparkakor. Var på Ikea en sväng i förmiddags där alla julsaker redan är framme. Försökte blunda och gå snabbt förbi,tycker det är för tidigt, men pepparkakor däremot, det kan jag äta redan nu!
Ha det gott alla!

lördag 15 oktober 2011

Framåt

Hej,
Håller fortfarande på och försöker landa efter den turbulenta veckan som varit. Är helt slut både mentalt och fysiskt. Har ändå haft spännande möten i veckan, får se vart allt landar någonstans.
"Motgångar kan vara trappsteg till framgång"
Intalar mig detta.

tisdag 11 oktober 2011

Vilken väg?

Hej alla,
Har gått från en underbar söndag till en tung måndag. Är på jobbet som jag verkligen har älskat, chefen kommer in till mig vid lunch och vill prata med mig. Nedskärningar på gång, jag är sist in, i chock lämnar jag jobbet. Fattar ingenting! Gjorde min sista dag i dag med flaggan i topp, rakryggad bjöd jag alla på bullar. Har tillit till mig själv och livet, nya dörrar och vägar har redan öppnats. Vilken väg kommer det bli? Ska bli spännande att se..

söndag 9 oktober 2011

Underbar söndag!

Hej,
Idag har jag haft en toppendag! Jag har varit på Ulriksdals Slottsträdgård med barnen, det är en helt fantastisk stor och fin slottspark. De har självplock av grönsaker och blommor i deras odlingar,jättemysigt. Barnen plockade morötter och tyckte det var så roligt. De hade även små kronärtskockor som jag tyckte var så fina. Jag plockade mig en höstbukett som nu pryder mitt bord i vardagsrummet, det här kallar jag sköna söndag!

(bild Ulriksdals trädgård)

måndag 3 oktober 2011

Hej alla,
Ibland är det svårt att veta vilken väg man skall välja, vilka beslut som är rätta och hur och när de ska tas. Men det som jag lärt mig är att varje insikt jag kommit till har utvecklat mig framåt och det tycker är härligt. Dina insikter om olika saker är din utveckling! Sträck på dig själv, se på dig med stolhet och förnöjsamhet, du är bra precis som du är. Kram