torsdag 29 december 2011

Snart så!

Sakta men säkert blir det ljusare och ljusare, dagarna blir längre och längre, välbehövligt för alla skulle jag tro. Nyår är härligt, nystart, ny motivation till förändring. Jag brukar inte ge några nyårslöften, tror att det är bättre att titt som tätt fundera och göra aktiva val i sitt liv. Hur vill jag leva? Vad vill jag uppnå? Jag skulle bli överlycklig om jag oftare fick känna att jag lever i nuet, vara här och nu, finnas bara i stunden. Detta är mitt mål under 2012, finnas här och nu och bara vara nöjd. Hur ser ditt 2012 ut?

torsdag 22 december 2011

God jul

God jul på er allesammans! Hoppas ni får mysiga stunder tillsammans med era nära och kära. Jag ser framemot att samlas med familjen kring god mat,julklappar och framförallt ledighet. Njut av juldagarna och ös varandra med kärlek!

söndag 18 december 2011

Godsaker

Jag gillar att baka och prova att göra nya godsaker. Tryfflar är något jag tycker är enkelt och gott. Jag har gjort lakritstryfflar, mariannetryfflar och snöbollar (vit, choklad, grädde och kokos). Mariannetryfflarna är favoriterna än så länge. Får se om jag hinner göra några nya sorter i veckan mellan köttbullerullningen.

söndag 11 december 2011

Julbak

Nu börjar det bli dags att julbaka. Hade tänkt att göra det i lördags, men fick ett plötsligt infall av ommöblering. Sagt och gjort! Vårt sovrum fick flytta till nedervåningen och gästrummet till övervåningen. Kånkade sängarna själv både upp och ner..puuhh, det känns i min kropp i dag:) I veckan blir det dags att sätta igång med baket inför jul!

(Bild Tasteline)

söndag 4 december 2011

2:a advent

Vad snabbt tiden går, redan 2:a advent! I helgen har vi varit i Gamla stan på julmarknad med barnen, gillar verkligen de fina gatorna och stämningen där. Tänker på Astrid Lindgrens sagor och Karlsson på taket. Imorgon tänkte jag sätta ihop ett pepparkakshus med barnen och jag ska ärligt säga att de inte är min starkaste sida. Ett år limmade jag ihop det. Får väl se hur det går imorgon:) Allt går om man vill!

(Bild Sköna Hem)