söndag 26 februari 2012

Sköna söndag

I veckan fick jag ett mail från en frilansjournalist som vill göra ett repotage om vår uteplats för Amelias sommartidning. Trodde först att det var ett skämt, men det var det inte:). Så nu i april är det dags att piffa till uteplatsen till sommarskrud då fotografen kommer. Nu är den kreativa processen igång och det går runt runt i huvudet med massa olika ideér. En utmaning att få det somrigt i april dock, men jag ska göra mitt yttersta för att skapa en skön sommarfeeling.
Ha det gott alla, må solen skina på er!

(bild Blomsterlandet)

söndag 19 februari 2012

Träning


Hej alla,
Hoppas ni mår bra. Jag har kommit igång med träningen och är så nöjd. Har kört tre styrkepass hemma denna veckan och har ständig träningsvärk. Kör efter Charlotte Perrellis träningsprogram och det funkar riktigt bra. En pilatesboll, hantlar och kroppsvikt kommer man långt på. Passen är inte mer än 20-30 min, men jag kör fler övningar för att få mer variation. Så ni där hemma, kom igen och kör igång! Ni kommer må så mycket bättre:)

söndag 12 februari 2012

Ljust och fräscht

Vilket fantastiskt väder det har varit idag! Blir bara helt lycklig, våren är verkligen min tid på året. Energin kommer tillbaka, ljuset och kraften. Vi har varit i pulkabacken på eftermiddagen och åkt tills solen gick ner, var mysigt. Är också glad att det finns så mycket färg i affärerna och har köpt mig en hel del vårnytt. Hoppas det härliga vädret håller i sig, det gör mig glad!