torsdag 29 mars 2012

Repotage

För ett tag sen blev jag kontaktad av en frilansjournalist som sett en bild på vår uteplats och undrade om jag var intresserad att vara med i Amelias sommartidning. Jaa, det är klart jag vill! Idag har den duktiga fotografen Gustaf Waesterberg varit och fotat uteplatsen för tidningen som kommer ut i juni skulle jag tro. Ska bli spännande att se bilderna!

torsdag 22 mars 2012

Igen..

Nu är jag här igen, mitt i ett vägval. Vilken väg ska jag gå, vilket beslut ska jag ta? Har varit i samma situation flera gånger under det sista året och det känns lite tungt. Vill ha tillit till livet,allt har sin mening och allt löser sig till det bästa brukar jag intala mig. Känner mig lite tilltufsad men reser mig snart igen. Det gäller att ha tro på sig själv och ha tillit, så enkelt är det fast det just nu känns så svårt.

söndag 18 mars 2012

Plantering

Idag har jag vårstädat lite på vår lilla uteplats. Har planterat penseér med påskliljor och videkvistar. Jag får ro i själen av att rensa ogräs, kratta löv och plantera, göra fint. Det är något meditativt över det. Vill plantera massor med buskar och blommor på uteplatsen, vill skapa en sommarberså.Hoppas ni fått njuta av vårsolen!
Bild Sköna Hem

söndag 11 mars 2012

Nya uppdrag

Jag har idag varit hos en kompis som är i inredningsnöd:) Jag har lovat att hjälpa henne att mysa till hennes fina lägenhet. Har suttit under kvällen och gjort moodboards för att visa henne min tanke med lägenheten. Det är så kul! Visar här några exempel där jag börjar att skapa en känsla för hur hennes lägenhet kan bli för att sen gå vidare med alla detaljer. Mysigt, färgglatt och stilrent är mitt förslag.


/(bilder lånade från nätet)

lördag 10 mars 2012

Längtan

Den här bilden hittade jag på Sköna hem och tycker den är helt underbar. Ljuset, sommaren och känslan av ledighet. Skulle gärna vilja ha ett sommarhus inredd precis så här med vitmålade balkar och fräscha sängkläder. Som tur är går vi åt rätt håll i alla fall:)

söndag 4 mars 2012

Moodboard

Hej alla,
Jag håller på med ett inredningsuppdrag åt en kompis. Tycker verkligen det är så roligt att få vara med och tänka och skapa. Dessvärre är mina kunskaper i hur man gör digitala moodboards och redigerar bilder obefintliga, försöker lära mig själv på nätet. Kan ju bara bli bättre:)