fredag 28 december 2012

Mål

Jag har som mål att under 2013 må bättre än någonsin både fysiskt och psykiskt. Vara i god form, frisk och stark i kroppen. Köpte ett träningskort för ett tag sen och kom igång hyfsat bra med löpningen. Gillar verkligen att bara springa och inte behöva tänka på något. Har haft ett uppehåll under julen, men längtar att komma igång igen. Man får så mycket mer energi! Vill också ändra lite kostvanor, inga stora förändringar men ändå några. Kanske är det normalt att känna så här efter all julmat man stoppat i sig, men alla förändringar är ju bra oavsett vad det beror på. Är ni redo för ett hälsosamt 2013?

(Bild lånad från Julia Wellness)


torsdag 13 december 2012

Kärlek

Hej alla,
Ååh jag är kär! Kär i materiella ting. Var inne på Indiskas hemsida och hittade allt detta fina där. Vill äga allt. De fantastiskt fina kuddarna, muggen, skålen och lyktan. Så fina mönster och fin gråskala. Harmoniskt och vackert. Ja, vad säger man? De kan sin sak och jag måste dit:).

(Bilder lånade från Indiska)

torsdag 6 december 2012

Fest

Hej alla,
Jag är lite festsugen, eller klä upp mig sugen. December brukar ju innebära massa festligheter. Det är kul tycker jag. Dessa fina blusar och klänning hittade jag på Cubus, halsband och clutch från Lindex och skor från Tamaris. Jag skulle kunna ha på mig allt det där, få plagg som alla passar tillsammans, bra kombo! Ha det gott i snön.