onsdag 15 september 2010

Sonens rum


Visar idag en bild från sonens rum. Tycker att alla bloggare har så fint och städat hos sig, önskar det vore så hos oss, plockandet tar aldrig slut. Men det är ju ett barnrum, så vad kan man begära av en 4-åring? Han gillar i alla att titta på sin stjärnvägg och räknar stjärnorna i olika färger, gulligt!

3 kommentarer:

  1. Brukar oxå tänka på hur fint och städat alla verkar ha det, men jag tror att de flesta har det lite stökigare egentligen, man vill inte ha med det på bild bara.
    Superfint rum han har din lille pojk =)

    Kram Catta

    SvaraRadera
  2. Hej svejs!
    Kul att du hittade till min blogg, nu hittade ju jag din :-) Fint pojkrum! Vi har nyligen renoverat våra, kika gärna under etiketten barnrum. Jag kan loooova att deras rum inte alltid är städade, jo flickan som är tre är duktig på att hålla ordning. Sonen som är sju däremot har det ibland såååå stökigt fast jag är jättenoga med att de måste städa upp efter sig innan de lämnar rummet eller byter aktivitet.

    Nu ska jag kika runt här lite!

    Ha det gott!
    Kram Maria

    SvaraRadera
  3. HEJ Niina!

    Om du skulle komma hem till mig skulle du aldrig tycka att du hade stökigt mera...så fint det är i barnrummet...du är så duktig att få till helheten tycker jag. Spännande med tapeten...vore kul att få se snart.

    Jaaaa, snart åker vi...så spännande!

    Varmaste kramen
    Hanna

    S K Ö T O M D I G !

    SvaraRadera