söndag 14 augusti 2011

Nya mål

Hej alla,
Jag har bestämt mig för att den här hösten vill jag vara hälsosam, välmående och energisk! Jag har kommit igång med att springa och det är så skönt, mår verkligen bra av det. Den naturliga följden blir ju automatiskt att man vill äta bättre mat, tro mig jag är verkligen inte för några som helst dieter, ut och rör på dig och ät med sunt förnuft! Mitt mål är att fortsätta med detta och se vart det leder. Har ni några mål för hösten?
kram

3 kommentarer:

  1. Oj ja du om inte annat så borde jag sätta upp mål. för denna sommar har det gått utför jag har slutat motionera helt och bara mumsat en massa gott...tack för påminnelsen. lycka till. kram Johanna

    SvaraRadera
  2. Åh, heja dig! Jag borde verkligen haka på dig och ta mig ut i löparspåret. Det började så bra i somras men sen stukade jag foten och har inte kommit igång sen dess...

    Mitt mål för hösten är att skriva matsedel för veckan, storhandla och försöka laga mat att frysa in. Och din idé att byta recept/matsedlar är väl kanon.

    kram / kristina

    SvaraRadera
  3. Hörde att du ringt...haft lite mkt denna vecka..lovar att höra av mig snart!!!!! Jag MÅSTE ha din hjälp igen kära Hälsocoach, har varit ganska duktig men känner att jag börjar att slarva. Dags att ta fram penna och papper igen! Duktiga du som springer, önskar att jag snart blir stark i min kropp igen!

    KRAM
    Hanna

    SvaraRadera